AgXeed stelt Rovadi aan als officiële distributie- en servicepartner in Zuidoost-Nederland

AgXeed stelt Rovadi aan als officiële distributie- en servicepartner in Zuidoost-Nederland

 

AgXeed kondigt Rovadi Landbouwmechanisatie aan als distributie- en servicepartner voor hun productlijn van autonome oplossingen in Zuidoost-Nederland.

Met een aanzienlijke staat van dienst in de verkoop en service van landbouwmachines en aanverwante slimme landbouwoplossingen, gericht op klantexcellentie, heeft AgXeed een sterke partner gevonden voor de distributie en service van zijn producten in Rovadi, gelegen in Ysselsteyn in de nabijheid van AgXeed.


Het contract tussen Rovadi en AgXeed is op 1 april 2022 officieel ondertekend door Rob van Dijck (Rovadi ) en Joris Hiddema (AgXeed B.V.)


AgXeed levert de nieuwste en meest innovatieve technologie die de efficiëntie en voordelen voor de boer maximaliseert en tegelijkertijd milieu- en bodemvriendelijk is. Een belangrijk onderdeel hierbij is naast de AgBots het planningsportaal op de achtergrond, waarmee de boer de hele cyclus van benodigde veldtoepassingen vooraf kan plannen.


De eerste units zijn al verkocht en gaan vanaf mei 2022 naar klanten in Nederland en Duitsland.


Rovadi zal AgXeeds huidige productassortiment aanbieden, bestaande uit een 115 kW-versie met rupsbanden, de 5.115T2 en een driewielige versie van 55 kW, de 2.055W3, inclusief innovatieve services.


Hun expertise op zowel mechanisch als digitaal gebied maakt Rovadi vandaag een sterke partner voor AgXeed en biedt een aanzienlijk groeipotentieel voor de toekomst. Rovadi brengt ook een uitzonderlijke diepgaande kennis over boeren en de specifieke kenmerken van de regio, waardoor Rovadi de optimale partner is voor AgXeed om autonomie te bieden aan boeren in het zuidoosten van Nederland.


Overzicht van de planning portal

 

 

 

Voor meer info over de Agbots of portal klik hier of neem contact met ons op!

Meer info