Stofreductie container

Een container voor stofreductie op de bouwplaats tijdens het slopen.

De container is geheel zelfvoorzienend;

✔️ 60KVA aggregaat voor de stroomvoorziening
✔️ een 3-tal pompen welke gebruikt kunnen worden voor de watervoorziening
✔️ Capaciteit hoofpomp 70m3 @ 10bar
✔️ Bronpomp met stijgbuizen
✔️ Bediening hoofdpomp via de app
✔️ Grote dieseltank
✔️ Compleet geïsoleerd en geluidsarm.

 

Doormiddel van de bronpomp kan rechtstreeks water uit een put opgepompt worden. De frequentie geregelde hoofdpomp bouwt de druk verder op voor de kanonsproeier die op de hoogwerker gemonteerd is. De bronpomp en hoofdpomp zijn eenvoudig via de app te starten / stoppen en de druk van de hoofdpomp kan hiermee worden ingesteld.  Tevens is het ook mogelijk om via een losse watercontainer de hoofdpomp te voeden. De kanonsproeier die op de hoogwerker gemonteerd is kan ook eenvoudig vanuit de kraan bediend worden via een app zodat altijd op de juiste plaats sproeit. Hierdoor kan de kraanmachinist alles eenvoudig zelf bedienen.

In de container is ook een grote RVS schoonwatertank aanwezig met een capaciteit van circa 2,5m3 . Hier is een aparte drukgeregelde pomp op gemonteerd die de nevel installatie op de knijper kan voeden.

De container is geheel geluidsarm en geïsoleerd . Bovendien kan deze tijdens bedrijf afgesloten worden en tegelijkertijd toch functioneren. Alle aansluitingen zijn zo gemaakt dat alles op slot kan.

Het is volledig geïsoleerd en geheel op klant wens gemaakt. Indien gewenst kan de container ook alleen gebruikt worden voor stroomvoorziening.

Galerij

Heb je nog vragen?Neem gerust contact met ons op
Verkoop
Ralph Aarts: +31 (0)6-30239533
Richard Pubben : +31 (0)6-82140299
Contact