Over Rovadi

LMB Rovadi BV is een jong en actief mechanisatiebedrijf

LMB Rovadi BV is een jong en actief mechanisatiebedrijf dat zich richt op de verkoop, onderhoud en reparaties van tractoren, grondverzet, land- en tuinbouwmachines, beregening en hydrauliekservice.

Het bedrijf werd in 2004 opgericht door Rob van Dijck als handelsonderneming op de Ringweg in Ysselsteyn. Door de sterke groei werd in 2009 besloten om een nieuwe locatie aan de Agrobaan in Ysselsteyn te realiseren. In 2010 werd de moderne nieuwe werkplaats op de Agrobaan in gebruik genomen.

LMB Rovadi beschikt nu over een moderne werkplaats van 2700m2 , een uitgebreid magazijn aan onderdelen, 4 volledig ingerichte servicebussen, 1 servicetruck voor onderhoud op locatie, 1 servicetruck voor mobiele hydrauliek service en een trekker met dieplader. Dit samen met 25 enthousiaste en gedreven medewerkers zorgt ervoor dat wij u van alle service kunnen voorzien.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarbij past ook een passend pakket a-merken, onder andere: Massey Ferguson, Carbon Robotics, AgXeed, Bauer, Ropa, Kuhn, Briggs, Raven, Imants en Volvo.

Een sterk groeiend onderdeel binnen Rovadi is de machinebouw, hier kunnen we machines aanpassen op klant wens of geheel ontwikkelen.

Per 2021 is de vestiging Montfort erbij gekomen. Op deze manier willen wij onze klanten ook in dit gebied de kwaliteit en service aan kunnen bieden waar Rovadi voor staat.

Door de juiste producten en machines te bieden met een goede service blijft Rovadi groeien.