ROPA Keiler 2 Doubleselect

ROPA KEILER 2 DOUBLESELECT

 

Verbetering van het afscheidingsvermogen bij rooien in grond met veel kluiten en stenen

ROPA breidt het productassortiment uit met de Keiler 2 DoubleSelect, waarmee het afscheidingsvermogen bij rooien in grond met veel kluiten en stenen wordt verbeterd. Deze aardappelrooier beschikt over een extra drievoudige rondomlopende vingerkam op egel 2, met een afzonderlijk afvoerband en een extra inschuifbare sorteerstand naar egelband 3.

Naast de hoogte en de hoek van dit extra UFK-unit kunnen ook het toerental van de dubbele en enkele UFK-rij afzonderlijk worden afgesteld. Door de kluiten en stenen al vroeg uit de productenstroom af te scheiden, worden beschadigingen in het vervolg van de stroom duidelijk verminderd, waardoor de aardappelen nog voorzichtiger worden geoogst. Elke UFK-unit kan ook worden uitgerust met een rondomlopende borstelkam (UBK).

Het resultaat is dat de Keiler 2 DoubleSelect overtuigt met een hogere rooisnelheid of een kleiner aantal medewerkers, door de duidelijk verbeterde mechanische afscheiding, vooral van kluiten en stenen.

 

 

Heb je vragen over
onze ROPA Keiler 2 Doubleselect?

Nieuws

Ook interessant

Aangepaste openingstijden Carnaval

Tijdens de Carnaval zijn we van zaterdag 10-2 t/m dinsdag 13-2 gesloten. Wij wensen iedereen een gezellige carnaval!  

RTKned ACTIE

RTKned actie! RTK correcties via mobiel internet We beschikken over een netwerk van 30+ basisstations die hun RTK correcties verzenden via mobiel internet. Op de kaart van Nederland kan je zien waar ...

Aangepaste openingstijden Feestdagen

Aangepaste openingstijden Feestdagen   In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast:   Zaterdag 23 December     -    gesloten Zondag 24 December     -     gesloten Maandag 25 ...