Rovadi word Kuhn en Rauch dealer voor Noord & Midden Limburg

13 juni 2018

 

LMB Rovadi B.V. is verheugd om u te kunnen meedelen dat het per 1 juni 2018 het dealerschap van Kuhn en Rauch heeft verkregen voor de regio Noord- en Midden-Limburg.

 

 

Rovadi is een jong bedrijf dat in 2004 is begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid is tot een bedrijf met ca. 20 medewerkers. Rovadi richt zich op de verkoop, onderhoud en reparaties van tractoren, land- en tuinbouwmachines, beregening en hydrauliekservice. Onderscheidende service en de juiste producten zorgen voor een gestage groei. Kuhn en Rauch passen dan ook perfect in ons leveringsprogramma, naast o.a. Massey Ferguson, Bauer, Dewulf-Miedema en SBG.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze producten, neem dan contact met ons op :

Twan Linders +31 (0)630239533   T.Linders@Rovadi.nl
Rob van Dijck +31 (0)647778556  R.vandijck@Rovadi.nl

Of kijk op onze website www.Rovadi.nl

Kuhn bestaat al sinds 1828 en is sindsdien flink gegroeid. Wereldwijd geldt Kuhn als dé specialist en grootste fabrikant op het gebied van landbouwmachines. Deze machines worden in eigen, moderne productielocaties ontwikkeld en gebouwd. Vandaag de dag biedt Kuhn, als onderdeel van het Zwitserse “Bucher Industries”, een breed programma aan professionele landbouwmachines.
Kuhn is actief binnen verschillende vakgebieden zoals voederwinning, grondbewerking, gewasbescherming, persen en wikkelaars, voederverwerking, landschap- en groenonderhoud en zaaitechniek.

Klik hier om naar de Kuhn website te gaan voor meer productinfo

 

 

 

De Duitse fabrikant Rauch, opgericht in 1921, houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van machines voor het doseren en verdelen van kunstmest, zaden, zand en zout. Een aantal gepatenteerde oplossingen, zoals “EMC” en “VariSpread Pro”, maken deze fabrikant tot de leidende specialist op het gebied van kunstmeststrooiers voor akker- en tuinbouw, melkveehouderijen en loonbedrijven.

Klik hier om naar de Rauch website te gaan voor meer productinfo

 

 

Terug