Verhoog jouw Raven CRx vaardigheden

Verhoog jouw Raven CRx vaardigheden 

 

A.s. Woensdagavond 15 Maart om 19.00 uur organiseert Raven een onlinetraining voor hun eindgebruikers.

Wil jij ook op de hoogte gebracht worden van de laatste ontwikkelingen in de gebruikers software. Meld je eigen dan aan via onderstaande link.

https://de.ravenind.com/level-up-your-crx-skills

Trainingsmogelijkheid om de uitgebreide functies van CRX te ontdekken. Leer hoe u vakkundig machines instelt, velden maakt, taken laadt en gewasplannen uitvoert als een professional.

Bereid u voor op een betere manier van werken en verhoog uw vaardigheden met uw CR7- of CR12-display!

Webinar: Wednesday, March 15 at 19:00 Netherlands (CET)

Industry-Leading Expertise 

Ontgrendel het volledige potentieel van CRx met deskundige begeleiding van Thijs Esselink, Cas van Piekeren, Robert Sleutel en Jur Blokker. Krijg waardevolle inzichten en praktische tips die uw manier van werken zullen veranderen. Doe mee met onze gebruikerstraining Webinar sessie die uw vaardigheden gegarandeerd naar een hoger niveau tilt!

We kijken ernaar uit u te zien op de Raven CRx-Gebruikerstraining Webinar en onze kennis van CRx met u te delen

 

Nieuws

Ook interessant

Rovadi shop Ysselsteyn

Eind April openen wij onze shop!

ROPA Keiler 2 Doubleselect

ROPA KEILER 2 DOUBLESELECT   Verbetering van het afscheidingsvermogen bij rooien in grond met veel kluiten en stenen ROPA breidt het productassortiment uit met de Keiler 2 DoubleSelect, waarmee het ...

RTKned ACTIE

RTKned actie! RTK correcties via mobiel internet We beschikken over een netwerk van 30+ basisstations die hun RTK correcties verzenden via mobiel internet. Op de kaart van Nederland kan je zien waar ...