Verhoog jouw Raven CRx vaardigheden

Verhoog jouw Raven CRx vaardigheden 

 

A.s. Woensdagavond 15 Maart om 19.00 uur organiseert Raven een onlinetraining voor hun eindgebruikers.

Wil jij ook op de hoogte gebracht worden van de laatste ontwikkelingen in de gebruikers software. Meld je eigen dan aan via onderstaande link.

https://de.ravenind.com/level-up-your-crx-skills

Trainingsmogelijkheid om de uitgebreide functies van CRX te ontdekken. Leer hoe u vakkundig machines instelt, velden maakt, taken laadt en gewasplannen uitvoert als een professional.

Bereid u voor op een betere manier van werken en verhoog uw vaardigheden met uw CR7- of CR12-display!

Webinar: Wednesday, March 15 at 19:00 Netherlands (CET)

Industry-Leading Expertise 

Ontgrendel het volledige potentieel van CRx met deskundige begeleiding van Thijs Esselink, Cas van Piekeren, Robert Sleutel en Jur Blokker. Krijg waardevolle inzichten en praktische tips die uw manier van werken zullen veranderen. Doe mee met onze gebruikerstraining Webinar sessie die uw vaardigheden gegarandeerd naar een hoger niveau tilt!

We kijken ernaar uit u te zien op de Raven CRx-Gebruikerstraining Webinar en onze kennis van CRx met u te delen

 

Nieuws

Ook interessant

Vacature meewerkend chefwerkplaats Montfort

Meewerkend chefwerkplaats Montfort   Functieomschrijving Als meewerkend chefwerkplaats heb je erg veel afwisseling. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en controleren van alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Je ...

Planten zonder kiembreuk met ROPA-poottechniek

ROPA introduceert de nieuwe Gecko plantmachine   Met de nieuwe ROPA Gecko plantmachine, die in november 2022 voor het eerst werd getoond op de ROPA-huisdemonstratie, ondersteunt ROPA professionele vroege aardappeltelers. ...